Jak být dokonalým mužem pro ženu

Ženy mohou být vybíravé, stejně tak jako vy borci. Ale existuje i skupina chlapů, kterým žádná žena neodolá. Zjistěte v tomto článku jak být dokonalým mužem pro ženu.

Můžete se učit podle vzorů mužů, kteří přitahují ženy. Neustále se povahově měníme a mnoho lidí si to ani neuvědomuje. Pokud opravdu chceme být dokonalým mužem pro ženy je zapotřebí se změnit a uvědomit si pár věcí.

Jak být dokonalým mužem pomocí vaše vzoru.

Může to být šílený, když přijdete k baru a řeknete martini, nemíchat. Může to znít od vás otřesně, když tomu nebudete věřit. Ale vy si můžete najít správný vzor,který vám bude sedět na vaši osobnost. Najděte si vzor, který je vám hodně blízký a sympatický a učte se od něj řeč těla, jednání, myšlení, komunikaci. Neříkám, abyste doslova se stali někým jiným, jen kopírujte ty dobré věci do toho člověka. Do toho zakomponujte své dobré stránky a silné stránky pořádného chlapa. A po čase se stanete alfa samcem. Není to otázka týdne, ale měsíců. Vydržte, setrvejte, nevzdávejte se, přijde to!!!! Po čase bude větší část vašeho oblíbeného samce ve vás. Začnete přitahovat ženy a změníte se i povahově. Možná byste někdo mohl namítat, že byste měli být samy sebou. Ale ano měli. Pokud máte fajn babu, nebo máte možnost mít každý týden sex s jinou ženou tak tleskám a gratuluji. Pokud nemáte tu možnost a to štěstí, zkuste tento zaručený recept. Nemáte co ztratit.

Kopírování dobrých tahů, není nikdy špatné

Lidé se nerodí perfektními. Neustále se zdokonalujeme a měníme. Kopírování těch správných tahů, jak se o sebe starat, jak vystupovat ve společnosti, jak si sebevážit, jak se milovat, jak být chlapem co má svá pravidla není nikdy na škodu. Myslím tím, že si vzít něco o Jamese Bonda či Hanka Moody z Californication může být prospěšný pro chlapa. Zkrátka se naučit znát své hodnoty a sem tam něco zakomponovat do svého JÁ. Dokud to nemáte tak to prostě předstírejte. Je to tak snadné. Lidi se mění po staletí, tak proč byste se nemohli změnit právě vy? Zkuste se zamyslet nad svým dosavadním životem. Nejste spokojeni v práci, zkuste najít jinou. Nejste spokojeni se svou vizáží za pracujte na ni. Nejste spokojeni se svou komunikací tak začněte komunikovat s

více lidmi, ženami. Nejste spokojeni se svou řečí těla, absolvujte nějaké kurzy či se učte před zrcadlem. Nejste spokojeni se svými dovednosti. Učte se nové věci. Celý život je totiž o vás, nikdo jiný to za vás neudělá. Vystupte ze své komfortní zóny a změňte to, ne zítra, ale DNES, právě teď. Neodkládejte to!!! Vzhůru do toho!!! Nikdy není totiž pozdě!!!

Pokud se ti tento článek líbí dej o něm vědět kamarádům, případně dej like.

Podobné články

Zanech zde svoji stopu... přidej komentář! :-)