Sebeláska

Tento článek, bude věnován všem lidem co si sebe váží, co se milují, ale také těm, kteří se stále hledají a ještě se nepřijali tací jaký jsou. Možná vás napadla otázka co má sebeláska společného se sváděním? Věřte mi nebo ne, ale má společné se sváděním snad všechno. Vím o čem mluvím. Sám  sebe  jsem kdysi miloval asi tak jako cestu do práce. Trvalo mi to mnoho let, než jsem pochopil o čem to celé je. Dovolte mi tedy, abych se s vámi podělil o to jak toho můžete docílit. Před tím, než se do toho pustíme, vám musím sdělit, že to nebude lehké. Kdyby to bylo lehké, tak by toho dosáhl každý a po světě by chodilo 100% sebevědomích mužů a žen. Jak se říká nic není zadarmo.

Mám, ale pro vás dobrou zprávu. Nevím jestli to víte, ale mnoho žen má daleko větší komplexy než muži. Řeší o desítky víc problémů než mi muži. Proto buďte rádi, že jste chlapi. 😉 Na ženy je tlačen daleko větší společenský tlak než na nás muže. I když v dnešní době se tomu dost mužský ideál přibližuje taky tomu tlaku.

Jak se tedy přijmout? Milovat se? Vážit si sebe? Toho co mám? Atd….

 

Přijměte se tací jací jste a jestliže to jde změnit změňte to !

zrcadloPrvní krok co musíte pánové udělat je se přijmout tací jaký jste. Jste například malého vzrůstu a nemůžete to ovlivnit tak se zkrátka přijměte. Vyřešte to  třeba botami na podpatku. Ale pamatujte je to jen dočasné řešení. Takže se spíše přijměte. Je to velký krok a není vůbec lehký. Ale pamatujte na jednu zásadní věc. Vy i Já jsme každý originál! Nikdo vám nemůže určovat co je standart a krása a co ne. Proto se vykašlete na média, společenský tlak a přijměte své nedostatky. Protože jakmile se toto naučíte, uleví se vám. Spadne z vás ten velký balvan a budete zase o něco svobodnější.

V případě, že to můžete změnit, změňte to! Máte hubenou postavu, nebo jste obézní? Začněte sportovat. Najděte si trenéra. Upravte jídelníček a začněte zdravě žít a uvidíte tu postupnou změnu. Né jenže vám poroste sebevědomí díky sportu, ale také se začnete více milovat a vážit si samy sebe. Ale nic není zadarmo. Máte velké uši a trápí vás to? Existují různé estetické chirurgické zákroky. Tak na něj jděte. Jestliže to nedokážete překonat, a neustále vás to trápí, tak raději šetřete a jděte potom na plastiku. To se týká všech drobných nedostatků, často pro někoho velké nedostatky. Znamínka, pihy, drobné jizvy. Dneska na plno takových to věcí existují lasery. Tak proč to nezměnit, jestliže se potom díky tomu budete cítit lépe a více si sebe vážit, tak to udělejte!!

Zapracujte na vizáži !

visageAno, najděte si svůj osobitý styl a zapracujte na vizáži. Nebojte se zažít k expertovi,který vás vymazlí. Uvidíte ten rozdíl! A to minimálně o 50%. už jen oblečení z vás udělá šviháka lázeňského 😉 Pamatujte pořekadlo:“ Šaty dělají člověka“ Je více než trefné. Jste vizitka, tím jak se šatíte. Můžete se díky tomu cítit o dost lépe a díky této malé drobnosti, na kterou mnoho lidí zapomíná se budete zase cítit o něco lépe. A začnete si zase sebe více vážit. To mi můžete věřit 😉

 

Mějte své koníčky, cíle a vzdělávejte se !

konickyMějte své koníčky a cíle. Díky tomu, že pro něco dýcháte si spíše sebe vážíte a život vám dává smysl. I kdyby váš cíl bylo vydělat milion korun tak si zatím jděte a neposlouchejte ostatní. Nenechte se odradit!! Vždy se najde někdo kdo vám bude házet klacky pod nohy. Většinou jsou to lidi co jen remcají a nemají na to odvahu samy vybočit z davu. Neohlížejte se na ostatní. Věřte samy sobě!!  Také se sebevzdělávejte. Protože neustálý posouvání vás bude posouvat kupředu. To vás posílí a budete se zase více a více milovat. Život vám bude dávat větší smysl.

 

Naučte se být společenským !

womansAno, ano. Vím, není to pro někoho lehké někomu to jde samo. Ale zkuste se naučit vyhledávat společnost. Zaprvé vás to naučí komunikovat s lidmi, což se vám bude hodit do všech oblastí v životě. Zadruhé vás to naučí být vnímavějšími a zatřetí budete zajímavější chlap pro okolí. A začtvrté to nejdůležitější, budete se zase o něco více milovat, protože začnete kolem sebe mít lidi, přátelé, známý atd.. To vás bude zase o něco více hnát dopředu a navazovat nové vztahy: Partnerské, přátelské, obchodní atd..

 

Tohle by si měl vrýt do paměti každý muž. protože když se tímto budete řídit tak se dřív nebo později přijmete. Budete si sebe víc vážit. Život vám zase začne dávat smysl. Budete si život užívat plnými doušky a budete chtít žít víc a víc. A jestliže si pořád myslíte,že to samy nezvládnete tak přijďte na mé kurzy, kdy vám s kolegou budeme nápomocni a vše změníme. Proč vám tohle všechno píšu? Protože, když se budete milovat, můžete milovat i někoho dalšího a ten bude milovat vás, protože budete zajímavým mužem číslo 1. Tomu se říká sebeláska pánové 😉

 

Pokud se ti tento článek líbil a dává ti to smysl, dej o něm vědět dál. Třeba právě někomu tím pomůžeš, aby si uvědomil jaký potenciál v sobě má….Ať z každého sebeláska srší na míle daleko!!

 

Podobné články

Zanech zde svoji stopu... přidej komentář! :-)